FFWD

Stii legenda aceea cu personajul acela voios care facea intr-o zi cat altii in sapte? Ei bine, dupa prima saptamana la Golin, eram aproape sigur ca e doar o legenda… Eu, junior digital, fost untern, am reusit sa fac intr-o saptamana cat altii intr-o singura zi. Hehe! Adica trei calendare* pentru Facebook si unul pentru Instagram – productiv om!

In weekend am avut timp sa ma gandesc la un mod mai bun de lucru. Abia asteptam sa vina prima zi din saptamana, pentru ca, luni, aveam sa punctez prima mea reusita – am intrat si eu in randul lumii. Eu, junior digital, fost untern, am reusit sa fac intr-o zi cat fac si altii intr-o zi. Yay!

Ai jucat GTA? Daca da, vreau sa ma asigur ca vorbim de acelasi mod de a juca. Mai exact, nu ma intereseaza daca/cat te-ai invartit cu masina prin Portland, ci prin cate misiuni ai trecut. Te intreb, pentru ca asa ma simt eu acum – ca in GTA. Sunt in a treia mea saptamana la Golin si in fiecare zi imi apar noi misiuni in mail. Imi place asta! Hai sa iti spun ceva: cred ca atat Raluca, cat si Mihaela au jucat ceva asemanator, pentru ca au grija sa imi trimita zilnic misiuni. La final de zi, in capul meu rasuna melodia aceea de “misiune indeplinita”. Tanannananannanana! O stii? Sa o mai fredonez?;))

#suntjuniordigital @Golin

 

Share: