Cel în care sunt FIP

Gata, recunosc! Sunt favorizat de împrejurări în acțiunile întreprinse. Adică am noroc. E drept că muncesc pentru norocul meu și cred în el de fiecare dată. De exemplu, cred că pot să ajung din a în b doar pentru că îmi imaginez asta. Des.

Acum, imaginația m-a făcut să devin #RenaultFIP (Renault Facebook Important Person :D). Bine, nu a fost doar imaginația. A fost și obsesia mea pentru mașini, idei, filmmaking, concepte, mesaj și lapte. Da! Pentru că beau lapte când sunt prins în toate celelalte. Lapte bătut.

Sunt mândru că fac parte din această experiență. Am ajuns la Salonul Auto de la Paris pregătit. Sunt pregătit să fiu surprins de viitor. Mda! Am tăiat propoziția aceasta imediat ce am ajuns în fața concept car-ului electric Renault TREZOR. Aici, în vârful acestui munte (așa cum am văzut eu amenajat standul Renault), simți cum o mănușă te izbește peste față și brusc te trezești invitat la duel. Este provocarea la care te invită viitorul. Îmi vine să mă tăvălesc de bucurie și simt cum concept car-ul acesta te provoacă să scoți tot ce este mai bun din tine. Provocare acceptată.

Mă urc în Noul SCENIC și mă simt ca acasă. E cu două generații peste SCENIC-ul meu și asta se simte. Poziția în scaun este mult mai bună, la fel și finisajele. Interiorul mă face să-mi imaginez cum arată aventura. Mașina aceasta este perfectă pentru drumuri lungi, pentru întreaga familie. Volanul mi se pare atât de bine creat încât aș dormi cu el sub pernă. Visez cu ochii deschisi! E WOW-SCENIC!

M-am întâlnit cu ZOE – mașina electrică cu o autonomie de 400 de km. Am fost bucuros să aflu această informație. Acum 4-5 ani citeam despre viața inventatorului Nikola Tesla și concluzionam: viitorul o să aibă și mașini electrice. Mă gândesc că în următorii 5 ani o să tot vedem această schimbare și în țara noastră, ceea ce este fascinant. Fascinant este și Noul MEGANE. Eram în liceu atunci când a apărut modelul din 2004 și îmi amintesc că îl vedeam peste tot – Boom în vânzări -,  fapt ce se poate întâmpla și cu noul model, pentru că are toate atuurile. Pentru test-drive, înscrie-te aici: http://bit.ly/1Uq2XId

1st-uri:

  • Pentru prima dată la un salon auto
  • Pentru prima dată la turnul Eiffel
  • Pentru prima dată am filmat 4K + lavalieră

Parisul văzut de mine este unul optimist. Pentru că vremea a ținut cu mine, mi-am luat camera de filmat și am început să adun kilometri. Prima oprire: Grădina Luxemburgului. Locul e ideal pentru citit sau scris în agendă. Asta am făcut și eu. Și poze, bineînțeles. Cu bateriile încărcate, am pornit către turn via Notre-Dame. Mă așteptam ca turnul să fie mai ciudat, dar am rămas surprins. Mă așteptam să fie mai aglomerat (bine, nu am urcat în el – acolo chiar era aglomerat). Mă așteptam să aud mai multe manele sau să mă trezesc întrebat mai des “Do you speak English?”. Sau să îmi doresc să am mai multă grijă de buzunarele mele. Dar nu a fost cazul. Vremea de afară a făcut ca optimismul să plutească în aer. Așteptări 0 – 1 Realitate.

 

Acesta este primul meu articol scris aici. Cu asta am vrut să încep. Eu scriu despre proiecte, oportunități, idei, experiențe. Mă învârt în jurul unor cuvinte cheie pentru mine: imaginație, util, acțiune. Eu sunt Alin/ gram. Pe 8 noiembrie sunt Gabriel și _

Share: