Celălalt plan

Am primit un mail. Un mail din zona celor care mă inspiră.

Întroducere

*Mie îmi plac oportunitățile și am curajul să afirm că sunt românul care cunoaște cele mai multe oportunități deschise pentru noi, tinerii din România. Gata, am zis-o! Aproximativ 2000 de oportunități sunt promovate în fiecare an prin intermediul proiectului Iubesc Studenția. 

*Finlanda urmează să împlinească 100 de ani.

Cuprins

Și încep să caut. Caut oportunități, proiecte, evenimente, competiții. Caut cam tot ce îmi trece prin cap. 2015, 2016. Ianuarie, Februarie, Martie … Noiembrie.

 

– Finlanda, dă-mi ceva!

E musai ca o țară să puncteze acest moment. Și o face. Găsesc câteva oportunități inedite, le promovez pe Iubesc Studenția și aleg să mă înscriu în ceea ce e potrivit pentru mine. Încă nu am găsit o competiție, dar știu că o să fie.

Îmi atrage atenția *ship The Startup Festival. Am zâmbetul până la urechi când le citesc conceptul. E senzația aceea care îți transmite că acest lucru este pentru tine.

*ship – The Startup Festival is a three-day startup event which aims to connect the next-generation of entrepreneurs with mentors worldwide. Accelerators, early-stage startups, investors, mentors, students and other entrepreneurial-minded champions get together annually to celebrate entrepreneurship!

Ei vor să adune 100 de startup-uri din întreaga lume la acest festival și au nevoie de o echipă care să îi ajute cu organizarea evenimentului. Imaginația mea pornește și o las să mă ducă departe. Mai-Iulie 2017, Finlanda. Mă înscriu cu tot ce am mai bun.

Încheiere

Spuneam că am primit un mail din zona celor care mă inspiră. 🙂

Congratulations! You’ve Been Selected as the *ship Ambassador 2017

Planul acesta cuprinde 3 luni în care voi lucra (idei, videouri, campanii etc.) alături de acești oameni. În Finlanda. Viață de basm! Dar ce fac cu primul plan? Pentru că există unul.

În fine, morala este că în această lume există oportunități care mai de care deschise pentru cei care își trăiesc prezentul, pentru cei care vor să aleagă ei ce este mai bine pentru viitorul lor, pentru cei cu inițiativă.

Btw, România se pregătește și ea pentru 2018.