1st – prima inițiativă europeană

 

Am analizat evoluția unor proiecte naționale și mi-am dat seama că acestea erau simple idei în momentul studenției creatorilor. Mereu mi-a plăcut prezentul și iubesc studenția, dar asta știai deja. Sunt de părere că lucrurile pe care le fac acum la un nivel mic devin proiectele acelea mari pe care le voi face în viitor. Deci, aleg să am încredere în ceea ce fac acum.

De exemplu, când am intrat în proiectul #DemosPromotori nu mi-am propus să fac o acțiune punctuală, am vrut continuitate.

Am realizat primul video și puteam să mă opresc atunci, să-mi văd de alte treburi.

#EnjoyEU

Eu. Tu. El. Ea. Repetăm prin oportunități conjugarea verbului „a învăța”.#EnjoyEU #demospromotori

Posted by Iubesc Studenţia on Saturday, June 17, 2017

 

A urmat al doilea video. Puteam să mă opresc și aici.

#EnjoyEU – partea II

E timpul! E timpul să te prinzi, să te aprinzi; Să te desprinzi de tot ce este superficial. E timpul să îmbrățișezi o oportunitate ce te ajută să gândești la un nivel european. E timpul să te miști, să miști, să încetezi să mai asiști.Să riști la fel ca tinerii care înfiripă soluții ce ne unesc într-o echipă. E timpul să ai un scop în viațăAtât de MARE Încât să-ți fie drag trezitul în fiecare dimineață. E timpul să crezi în generația ta! Să-i fii tu vocea…#EnjoyEU #IubescStudentia

Posted by Iubesc Studenţia on Wednesday, November 15, 2017

 

Dar am decis să îi acord mai mult timp, pentru că mi-a plăcut conceptul. Mi-a plăcut și atmosfera creată atunci când lucram la filmare. Am dezvoltat o propunere de inițiativă care să fie implementată la nivel european și am înscris-o într-un proiect european de idei. A urmat un interviu și, apoi, un altul și…

La finalul proiectului #demospromotori spuneam: “Am ales să mă înscriu la #DemosPromotori pentru că era #musai să înțeleg ce este Uniunea Europeană, care îi este „De ce-ul” și, mai ales, încotro se îndreaptă. Am primit provocarea de a crea o inițiativă care să promoveze democrația și valorile ce îi unesc pe cetățenii Uniunii Europene. Mi-am ales să creez o inițiativă despre valorile UE, pentru că ele sunt bornele noastre interiore, fundamentul deciziilor. Rezultatele acțiunilor mi-au depășit așteptările. Am adunat peste 22.211 vizualizări la un singur clip și inițiativa mea are șanse să se extindă la nivel european. Wow!”.

.

.

.

Azi, 17 noiembrie, deschid mailul și citesc: “I am very glad to announce that you have been selected to join the FutureLab Europe Programme and become part of its 2018 generation. Over the course of 2018, you will implement your project with other fellow FutureLabbers…“.

Inițiativa mea o să fie dezvoltată la nivel european. Încep la sfârșitul lui ianuarie (2018). Este prima mea inițiativă dezvoltată la acest nivel. Este Wow!

Mulțumesc tinerilor cu inițiativă care au coborât din pat să ajungă la filmare. Nu mulți sunt cei care fac primul pas. Mulțumesc și creatorilor proiectului Promotori pentru democrație europeană făra de care ideea aceasta nu ar fi existat.

Mai multe detalii despre programul FutureLab Europe Programme găsești aici: https://goo.gl/xFZJME